Özbuğday Ortaokulu

WEB https://ozbugdayortaokulu.meb.k12.tr
Adres : NARLICA MAH. 204. SK. Hatay 34 Bursa BB Narlıca 3826 Konteynerkenti NO: 12 İÇ KAPI NO: 99 ANTAKYA / HATAY
VİZYON : Özbuğday Ortaokulu’nun vizyonu, eğitim ve öğretimde ileri düzeyde kaliteliyi ve mükemmelliği yakalayarak Antakya’nın en iyi okulu olmak ve Türkiye’de en iyi okullar arasında yerini almaktır. Okulumuz bilimsel veriler ışığında sürekli gelişme, yenilenme ve ilerlemeği benimser. Avrupa Birliği normlarına uygun bütün faaliyetlerde mükemmelliğin ölçüsü ulusal düzeyde en iyi okullar arasında olmaktır.
MİSYON : Özbuğday Ortaokulunun Misyonu toplumun gelişmesine katkı yapabilecek; üstün ahlak anlayışına sahip bilimsel ve yaratıcı düşünebilen, demokrasi bilinci ve vatan sevgisi ile yoğrulmuş, özgüvene sahip, kültürlü, çağdaş, beceri yetenek ve istidatlarına uygun bireyler yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için eğitim – öğretim ortamının teknolojik imkânlarla donatılarak gün be gün iyileştirilmesi, okul – veli işbirliğinin sürekli geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 07:30-12:55 13:05-18:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Ürgenpaşa Mh. Ayşe Fıtnat Hanım Cad. Eski Merkez Lisesi Antakya/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : KIZ FUTBOL TAKIMI ERKEK HENTBOL TAKIMI ERKEK FUTBOL TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları : TUBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : SPORLA GELEN KARDEŞLİK PROJESİ (AVUSTRALYA BÜYÜKELÇİLİĞİ)